Personlig Trening

pt

Øk kvaliteten på treningen din! 

En Personlig trener skreddersyr et treningsopplegg for nettopp deg og dine målsetninger, oppmuntrer og presser deg til å yte litt mer enn det du kanskje klarer på egenhånd. Du har hele tiden en kvalifisert person med deg som forsikrer deg om at du gjør øvelsene riktig for å unngå samt forebygge skader, og som gir deg kontinuerlig tilbakemeldinger på hvordan du ligger an i forhold til de målsetningene du har satt deg. I tillegg vil du lære mye om trening og helse slik at du i fremtiden kan trene riktigere og mer effektivt. Uavhengig av ditt nåværende nivå, vil våre Personlige trenere garantert få deg i bedre form. Vi mener at å innvestere litt i helsen kanskje er den beste innvesteringen du kan gjøre.

Gode grunner til å benytte en Personlig trener:

  • Du får et skreddersydd treningsopplegg for nettopp deg og dine målsetninger
  • Du får hjelp til å nå målene dine raskere
  • Det er lettere å komme seg opp av sofaen når du har en avtale.
  • Du vil bruke tiden mer effektivt på treningssenteret slik at du får mer tid til andre ting.
  • Treningen blir morsommere!

Pris for PT-timer:

  • 1 time: 610,-
  • 6 timer: 3410,-
  • 12 timer: 6520,-
  • 18 timer: 9480,-
  • "Fullpakke"/Get Fit Boot Camp: 7300,- (PT-pakken for deg som ønsker å bygge en bedre kropp på 6 uker. Pakken inneholder totalt 9 PT-timer, kostholdsmenyer, samt to stk formtester)

Hvordan bestiller jeg time?

Har du spørsmål eller ønsker PT, ta kontakt med Linda Saccardi Dias, tlf. 922 44 249.

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personlige trenere

Linda Saccardi Dias har lang fartstid innenfor trening. Hun drev med rytmisk gymnastikk i barne- og tenårene, har vært aktiv utøver i konkurranseaerobic med en 18. plass fra VM i 1996 og har 21 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Hun kjører det meste av timer innen gruppetrening og har stor erfaring med generell steptrening, styrketrening, dansetimer, m.m.

Linda er sertifisert i Zumba Fitness og Zumba Toning, Body Pump, Cxworx, Red Cord Active Introduction, Red Cord Active Corrective Excercise, TRX Suspension Training og Synrgy 360-funksjonell gruppetrening satt i system.

Linda er utdannet treningsveileder, kostholdsveileder og personlig trener via Norges Idrettshøyskole i 2011-2012.

Har du spørsmål eller ønsker PT, ta kontakt med Linda på tlf. 922 44 249

Kontakt

Expressgym Råde
Sarpsborgveien 11, 1640 Råde
Tlf: 69 28 51 35 (Man-tors 09-15)

Expressgym Sellebakk
Løenveien 6, 1653 Sellebakk
Tlf: 69 34 48 82 (i betjent åpningstid)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.