Globeracer

globeracer

Utfordre kroppen - bli inspirert!

Globeracer er et filmbasert konsept for innendørs sykling som tar deg med på spektakulære sykkeløkter rundt omkring i Norge og verden. Du velger selv blant et titalls ulike turer, og sammen med et proft sykkellag kan du tråkke deg opp alt fra Trollstigen i Romsdalen til Tour-de France etappen Alpe d'Huez i de franske alper. Inspirerende musikk er tilpasset de ulike turene og intervallene. På storskjermen vises grafikk med tid og intensitetskurve underveis. For å få mest ut av treningen anbefaler vi bruk av pulsklokke slik at du kan følge intensitetssonene mest mulig nøyaktig. 

Globeracer er et flott alternativ til en vanlig sykkeltime med instruktør og kan brukes både som en real treningsøkt eller som oppvarming til annen trening. I tillegg til de mange turene finner du også filmer med instruktørstemme samt instruksjonsfilmer som viser deg riktig innstilling av spinningsykkelen og generelle teknikktips.

Globeracer betjenes enkelt på touchskjermen som er montert i sykkelsalen og kan benyttes når som helst utenom ordinære sykkeltimer.
 

God fornøyelse!

Kontakt

Expressgym Råde
Sarpsborgveien 11, 1640 Råde
Tlf: 69 28 51 35 (Man-tors 09-15)

Expressgym Sellebakk
Løenveien 6, 1653 Sellebakk
Tlf: 69 34 48 82 (i betjent åpningstid)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.