Om Expressgym

Enkelt, effektivt - helt i nærheten

Expressgym ble startet i 2007 da fysioterapeut Bjørn Syversen åpnet dørene til Expressgym Råde. Han hadde lenge drevet Solberggården Treningssenter integrert i fysioterapiklinikken, og var tidlig ute med visjonen om et moderne, selvbetjent treningssenter av høy kvalitet, til en pris folk har råd til.

Med årenes løp har Expressgym tilpasset seg i et stadig tøffere marked. Vi kuttet bindingstiden, utvidet åpningstidene samt helautomatiserte hele innmeldingsprosessen ved å ta i bruk nye teknologiske løsninger.

Som medlem hos oss vil du til enhver tid finne alt du trenger for å gjennomføre gode og effektive treningsøkter med kvalitet, uavhengig om du er ung, senior, nybegynner eller topptrent. 

Expressgym Sellebakk åpnet dørene i 2008 og senteret har siden vært gjennom flere utvidelser og oppgraderinger av utstyrsparken. Med flotte, luftige lokaler sentralt beliggende på Østsiden i Fredrikstad, kan vi tilby et bredt utvalg av treningsmuligheter.

Medlemsfordeler

Tren så mye du vil 365 dager i året fra 05-23

Hos oss skal det alltid være rom for en treningsøkt, enten du har gått av med pensjon, jobber turnus eller har ni til fire-jobb, og vi lover de samme åpningstidene både 17. mai og julaften.

 

Avslutt når det passer deg

Trening er ferskvare og derfor vil vi alltid fraråde deg å pause treningen din. Likevel synes vi det er dumt at du skal betale for noe du ikke kan eller lenger ønsker å bruke. I tråd med vår fleksible medlemsmodell opererer vi derfor uten bindingstid.

Moderne og innbydende fasiliteter og utstyr

Hos oss finner du luftige avdelinger, rene garderober, og utstyr av topp kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med å vedlikeholde og fornye utstyrspakren vår, slik at du hele tiden kan holde deg oppdatert på de nyeste trendene innen trening.

Dyktige personlige trenere og instruktører

Ønsker du å endre livsstil, løpe halvmaraton eller trenger du bare mer energi og overskudd i hverdagen? Da kan en personlig trener være til stor hjelp. Våre kompetente trenere vil hjelpe deg å nå dine personlige målsettinger med grundig veiledning, tilrettelegging og ikke minst oppfølging over tid.